Innerhintz 

   voor hoogsensitieve vrouwen (HSV)

   Herken je dit?

 • Je was op een feestje het was er gezellig, maar nu een dag later heb jij echt tijd nodig om jezelf weer op te laden je voelt je overweldigd, overprikkeld en uitgeput.
 • Na een gesprek met een vriendin voelt die zichzelf lekker, maar jij voelt je de rest van de dag zwaar en somber en gespannen. Je bent je vaak niet bewust dat je een energetische spons bent, het gaat soms zo ver dat je bepaalde emoties overneemt van de ander.
 • Vanuit je hart heb jij zo sterk het verlangen en verantwoordelijkheidsgevoel dat het goed gaat met je kinderen en/of je naasten dat je in je hoofd voortdurend met hen bezig bent, wat je ook doet en waar je ook bent.
bryan-minear-317365-unsplash
hand met ring
 • Altijd ben je bezig met anderen en hoe je hen het beste kunt helpen. Dit is zo’n automatisme geworden dat je niet meer instaat bent om bij jezelf te blijven. Hierdoor heb je soms het gevoel dat je niet thuis bent bij jezelf. Je bent niet bewust met je aandacht en focus bij jezelf in je lichaam en in je leven. Hierdoor ben je regelmatig uitgeput en moe.
 • Wanneer jij je begeeft in gezelschap dat niet helemaal aansluit bij jou en wie jij bent, dan kan jij je aanpassen als een ware kameleon. Je cijfert jezelf zo weg dat je soms niet meer zo goed weet wat jij wilt en waar jij voor staat. Dit maakt dat jij niet uitspreekt wat jij wel of niet wilt.
 • Je piekert snel en maakt je het jezelf moeilijk. Kiezen is moeilijk: Wat is de beste keuze? Hoe pakt mijn keuze uit? Het liefst weet je ook hier waar je aan toe bent en vaak weet je pas na je keuze echt hoe het is. Dit maakt dat je kunt gaan twijfelen en niet weet wat je moet kiezen.
homepage open armen
HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?
 • Jij gewoon naar feestjes kunt gaan zonder dat je moet betalen met een dag brak en uitgeteld zijn – als je kon feesten en de volgende dag weer gewoon functioneren?
 • Dat je gewoon met een vriendin kunt zijn zonder dat jij je energetisch leeggezogen voelt?
 • Dat je vanuit jezelf er kunt zijn voor je naasten vanuit jouw kracht en liefde, zonder dat jij jezelf verliest in de ander. Dat je kunt voelen vanuit jezelf en van hieruit je eigen grenzen voor jezelf kunt bewaken, waardoor je meer energie en kracht hebt.
 • Dat jij je ongeacht waar of bij wie jij je begeeft je eigen kleur bekent, en dat jij voor jezelf kunt gaan staan, waar of met wie je ook bent. Dat het veilig is om je eigen authentieke zelf te laten zien.
 • Dat jij kunt gaan voelen wat goed voor jezelf is, en vanuit hier je eigen grenzen gaat bewaken, wat concreet betekent dat je ook nee gaat zeggen en je volledig jouw waarheid uitspreekt.
 • Dat jij vanuit de rust die er gecreëerd is in je hoofd en je lichaam, kan gaan voelen en luisteren naar je ziel zodat je missie wat je hier te doen hebt helder wordt .
homepage open armen
Dit is mogelijk, na het volgen  van een traject. Wat past het beste bij je situatie?

Je kunt jezelf bevrijden!

Dit is mogelijk als je mijn 1 op 1 traject volgt, het is een traject van 7 sessies van anderhalf uur. Aan het eind ga jij naar huis met:
 • Je weet en hebt ervaren hoe het is om voor jezelf en je energetisch lichaam te zorgen, en je het methodieken gekregen om dit te kunnen blijven doen en je kunt hier bewust invloed op uitoefenen.
 • Je kunt weer meer voelen. Voelen is niet zozeer iets doen, maar om iets toe te laten, om ruimte te geven
 • Je hebt los kunnen laten wat jou niet meer dient, hierdoor voel jij jezelf rustiger, lichter en krachtiger.
 • Je kunt jezelf uitspreken en gaan staan voor je eigen authentieke zelf en het wordt veilig om je eigen authentieke zelf te laten zien.
 • Je hebt leren voelen vanuit jezelf vanuit verbondenheid met je lichaam, je kunt luisteren naar je lichaam en je kunt makkelijk bij jezelf blijven.
 • Dat jij vanuit de rust die er gecreëerd is in je hoofd en je lichaam, kan gaan voelen en luisteren naar je ziel zodat je missie wat je hier te doen hebt helder wordt .
 • Je focus is er vanuit jezelf en zo kan je er voor een ander zijn.
 • Je dromen krijgen gestalte en je gaat ze manifesteren.
 • Je gaat vanuit de ruimte die vrijgekomen is in jezelf je grenzen aanvoelen en dit ook uitspreken wanneer dit nodig is, en dat betekent concreet dat je ook nee gaat zeggen en je volledig jouw waarheid spreekt.
 • Je kan naar jezelf kijken vanuit een nieuw en hoger perspectief van hieruit ben je instaat om de juiste keuzen te maken die passen bij jou.
 • Je hebt het gehele medicine wheel doorlopen, en je hebt verloren zielsdelen  opnieuw kunnen integreren in jezelf.
Je investering voor dit traject is €999 incl BTW . Dit zijn 5 sessies van minimaal anderhalf uur en 2 sessies van 2 en half uur  . Inclusief 4 persoonlijke coachings momenten tussendoor, en 3 e-mails met persoonlijke opdrachten en ondersteuning. Dit traject bestrijkt een periode van minimaal 6 tot 8 maanden.
Ja, dit wil ik!


sietske prof.
Sietske
Innerhintz
Afhankelijk van de problematiek en je wens kunnen we samen kijken naar het aantal sessies die er nodig zullen zijn. Wanneer de problematiek wat  complexer is of je hebt een langdurig probleem, zoals een trauma met PTSS of een door de GGZ gediagnosticeerd probleem bijvoorbeeld autisme ADHD, ADD,  dan zullen er meerdere sessies nodig zijn. Natuurlijk gebeurt dit in onderling overleg en wat het beste aansluit bij jou en jouw omstandigheden en de problematiek. 
Deze sessie’s kunnen online plaatsvinden maar natuurlijk ben je ook welkom in mijn praktijk in Watergang net ten Noorden van Amsterdam.
Ik kies voor dit traject omdat het uit ervaring van de praktijk blijkt dat complete transformaties gebaat zijn bij tijd en ruimte en herhaling.
Vaak is het zo dat je binnen een paar sessies van je probleem af bent, maar er is dan een kans dat je in hetzelfde patroon kunt terugvallen. Omdat je al zo lang dat gedrag hebt gedaan. Om tot de kern en de oorzaak van problemen te komen is verdieping en tijd nodig, dit zorgt voor blijvende verandering. Dit zorgt voor borging, de nieuwe ruimte dient aandacht focus te hebben en dient ingesleten te worden. Je kunt het gaan vullen met wat jij wel wilt, en hier heb je vaak ondersteuning en coaching bij nodig. De borging helpt je als je de praktijk vanuit uit het medicine wheel  gaat doen en en het helpt je om het vol te houden. Een traject maakt dat je de transformatie volledig kunt maken zodat je oude  patronen voorgoed kunt doorbreken en los kunt laten.
In deze sessie’s werk ik afwisselend met verschillende technieken het is allemaal maatwerk en het is voor iedereen anders en het gebeurt in onderling overleg. Ik vertel jou niet wat jij moet doen, want dat weet jezelf beter dan geen ander. Ik help jou om zelf de antwoorden te vinden, ik geef je enkel suggesties (Innerhintz)
Ik help jou jezelf te helpen,  en het zal je helpen om toe te laten om jou gave vanuit je sensitiviteit van het makkelijk verbinden met je omgeving in te gaan zetten. De belangrijkste technieken die ik gebruik zijn hypnotherapie, coaching, sjamanistische loslaat technieken, soul retrieval en energetische behandelingen.
Klantervaringen

Op het einde voelde ik me als herboren, toen ik in Sietske haar ogen keek voelde ik me zo verbonden

cropped-cropped-LogoSietskeAchtergrondblauw.jpg

Sandra van Bennekom

Zaandam

Sietske dankjewel voor je zorgvuldigheid, professionaliteit en toewijding. Je follow up is ook heel erg prettig echte nazorg. Erg prettig 

cropped-LogoSietskeAchtergrondblauw.jpg

Norine H


 Sietske luistert goed, ziet je en weet naadloos aan te sluiten op wat je nodig hebt. Ook als je dat zelf niet helemaal weet.  Erg liefdevol, warm en vriendelijk persoon. Een fijne en rustige praktijk aan het water, waar ze je met al haar tools graag helpt. Ze heeft ontzettend veel ervaring, dat voelt echt veilig en vertrouwd.  Ik voel me lichter en krachtiger.  Heerlijk om dit los te laten! 

Ondanks het feit dat ik al veel innerlijk werk gedaan heb, komt er nog van alles uit mijn verleden wat ik los mag laten.

 Ik gun iedereen deze illuminatie, om los te kunnen laten.

cropped-cropped-LogoSietskeAchtergrondblauw.jpg

Jaleesia


Ik ben niet allen van mijn probleem af, ik voel me ook veel rustiger en zelfverzekerder .

cropped-cropped-LogoSietskeAchtergrondblauw.jpg

Saskia

Amsterdam

“Life changing, The sessions were in a nice, gentle and firming way, just what was necessary for me. 

Sietske is following her intuition and doesn’t have stuck boundaries or rules. I experienced both the hypnosis and the enlightenment sessions. I am very enthusiastic about both methods.


cropped-LogoSietskeAchtergrondblauw.jpg

Marco