Vrouwen Cirkel oftewel Innercirkel 

Deze cirkel voor hooggevoelige vrouwen is om samen te komen, gelijkgestemden te ontmoeten en dingen van elkaar te leren. Het is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn en je niet anders voor hoeft te doen. Het is een verademing om andere HSP-ers te ontmoeten die hetzelfde voelen en meemaken als jij, en waar je meestal maar een half woord bij nodig hebt en de ander je al begrijpt. We bespreken je uitdagingen op een leuke manier en moedigen elkaar aan. Ik help je door je uit te nodigen en ik geef hints en zetjes in de juiste richting. Het is vooral een fijn samenkomen waar ruimte is voor jezelf, en tijd is om dingen te bespreken, oefeningen te doen en te ontspannen.

Wat kun je verwachten?

Zetjes in de juiste richting. Het is vooral een fijn samenkomen waar ruimte is voor jezelf, en tijd is om dingen te bespreken, oefeningen te doen en te ontspannen.

We ontmoeten elkaar op een vooraf afgesproken tijd. Dit jaar doorlopen we het medicine wheel, er komen onderwerpen en practises aan bod vanuit het Inca Sjamanisme. Dit geeft een mooie structuur aan de bijeenkomsten en het maakt het inspirerend en transformerend.

We spreken een intentie uit voor de cirkel met de talking stick. We gaan heerlijk wandelen samen in de natuur wanneer het weer dit toelaat. Elke cirkel hebben we een ander thema, tijdens de cirkel doen we een oefening in het verlengde van het thema. Tijdens aanvang en afsluiting is er koffie en/of thee. De cirkel gaat door vanaf minimaal 3 personen, hiervoor wordt bewust gekozen in verband met de groepsdynamiek. De deelnemers kunnen vooraf wensen aangeven voor een mogelijk thema. Via onderstaande button kun je meer informatie op vragen of je aanmelden.

Thema's die aan bod komen:

Het werken met energie, het openen van een sacred space, meditatie's, visualisatie's, oefeningen om het zenuwstelsel rust te geven, stembevrijding, muziek maken en zingen.

Duur bijeenkomst? 2,5 uur
Investering? € 25 per persoon en wanneer je vaker dan 5 keer komt 20 €
Wanneer? 1x in de maand (zie in de agenda alle data en de details)

 

Aanmelden voor de innercirkel