Ervaringen bij Innerhintz

Praktische technieken en snelle resultaten van hypnose, spirituele componenten uit het sjamanisme, en een grote mate van levens en coach ervaring. Ik was onder de indruk van iedere sessie! Vooral dat mijn probleem met wortels en al eruit getrokken kon worden.

Ik raad Sietske en de hypnotherapie zeker aan; mijn ervaringen zijn positief; het gaf me tijd, aandacht en pure ontspanning. Tijd voor mezelf!

bos
Eugenie Amsterdam

“Deze sjamanistische verlichtingstherapie is erg diep, het laat de ziel binnen, het werkt op energetisch niveau, het heelt de chakra’s en er wordt ook met regressie technieken gewerkt. Het werkt op alle niveau’s waardoor het erg krachtig is.

Ik voelde dat mijn emotie’s als een rimpeling op mijn energieveld zitten. Door het schonen ontstond er ook weer ruimte voor warmte en nieuwe energie en kon het beter doorstromen.

Ik was onder de indruk van iedere sessie! Dit omdat je iedere sessie afdaalt in het onderbewuste en iedere keer dat je dat dat doet een probleem aanpakt. Iedere keer verwerkt je weer een stukje nieuw trauma waardoor je iedere keer dichter bij jezelf komt en een gezond functioneren.

Vooraf had ik wel twijfels over hypnose. Ik wist niet of het zou werken en veilig zou zijn. Voor mij voelde het heel veilig en vertrouwd bij Sietske. Het werkte in de zin dat ik bij trauma ‘s kon waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. De hypnose werkt met het onderbewuste. Je kan via het onderbewuste bij zaken waarvan je niet eens weet dat ze spelen. Probeer dat maar eens te bereiken via een gesprek met een psycholoog.

Ik zou Sietske aanraden aan iedereen die met psychische klachten zit die moeilijk te verhelpen of te duiden zijn via de standaard methodes van praten en pillen. Alles wat je ooit niet hebt kunnen benoemen, snappen of aanvaarden kan via hypnose een plekje krijgen en helemaal verwerkt woorden. Van burnout, depressie en paniekstoornis tot minder voorkomende vagere klachten “.

focus
Christiaan Metz Amsterdam

Jullie begrijpen dat ik Sietske van harte aanbeveel. Vind je het spannend? Bel haar en maak kennis met haar liefdevolle benadering.

"Nieuwsgierig als ik ben, wil ik graag kennismaken met hypnotherapie. Alleen niet zomaar bij iemand die ik niet ken. Wie weet wat er kan gebeuren toch? De eerste afspraak staat en tijdens het intake gesprek met Sietske beantwoordt ze al mijn vragen. Ze stelt me gerust en legt vooral heel geduldig uit wat ik kan verwachten. Heerlijk in een comfortabele stoel, ben ik binnen de kortste keren in een diepe meditatie. Zo voelt het. Ik krijg alles mee, hoor alles om me heen maar ben tegelijkertijd in een heerlijk, diep ontspannen toestand, met de wetenschap dat Sietske Het onderbewuste reageert perfect! Ik hoef helemaal niets te doen! Hoe bijzonder om te ervaren. Sietske is echt in gesprek met mijn onderbewuste!

Als alle stappen van de hypnose zijn doorlopen, brengt Sietske me terug. Het voelt alsof ik met een trap weer naar boven loop. Van mijn onderbewuste naar mijn bewustzijn. Zo daar ben ik weer, en hang loom in de stoel. Ik wil dit nog wel een paar uur blijven voelen...ik ben super relaxt.

Het onderbewuste reageert perfect! Ik hoef helemaal niets te doen! Hoe bijzonder om te ervaren. Sietske is echt in gesprek met mijn onderbewuste!

glazen bol
Jaleesia Eindhoven

Sietske is warm liefdevol en invoelend, een sessie met haar is krachtig diep en transformerend. Echt een aanrader.

Ik zie nu gewoon meer.

Het fascineert me dat deze eeuwenoude wijsheden van volkeren die al eeuwen lang worden doorgegeven zoveel inzichten, wijsheden en kracht met zich mee brengen. En dat "wij" in het westen zo ver van de natuur af zijn komen te staan. Terwijl de elementen en die diepere verbinding met onszelf ons zoveel brengen. Ik gun iedereen deze illuminatie, om los te kunnen laten.

Ik ben me nu bewuster van de onderliggende van patronen van wat ik doe, en waar ik mezelf in de weg zit, de beperkende overtuigingen en strategieën. Ik zie nu ook wat ik mezelf niet gun. Dit is wel helderder geworden.

Het is ook confronterend geweest, maar ook heel mooi juist. Het was echt verhelderend, echt top om diep te kijken in mezelf. Dus ik ben heel positief, het was heel diep kijken in mezelf, ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Ik merk veel resultaten bij mezelf, ik durf meer. Ik heb heel veel inzichten gekregen. Wat ik eerder deed kan ik nu zien. Ik kan nu echt keuzes maken. Het heeft heel veel invloed, ik voel me nu veel rustiger en dat voelt makkelijker nu. Ik vond het heel mooi en sterk en krachtig. Dat vind ik echt tof. Ik ben blij dat Sietske dit heeft gegeven, Sietske heeft veel kennis gegeven.

Ik heb het als heel mooi ervaren, en ik vond het heel fijn op jouw mooie plek.

cintamanie
Sunny Amsterdam

Door de diepe ontspannende hypnose, kon ik heel neutraal tegen het misbruik aankijken. Er gebeurde heel veel, vooral op de onderste lagen. Ik moest me wel nu overgeven aan het verdriet van mijn innerlijke kind. Ik was echt top het bot toe koud geworden, en ik heb het toe kunnen laten. Het letterlijke bevriezen heb ik het losbreken.

Hierna kon ik voelen dat ijs in mij gesmolten was. De fysieke reactie bij mij was zo intens, ik voelde ook een doorwerking ervan.

Ik snap het nu wat er is gebeurt , hierdoor is het rustig en neutraal geworden. De overgave bracht ook moeheid naar boven, en ook weer onrust. Ik kon de overtuiging van “niet goed genoeg voelen “ en “ ben ik het waard” duidelijk voelen en onderscheiden. Ik merkte dat ik aan het pleasen was. Zo merk ik dat nu, ik zie het nu allemaal. Tegen me werk heb ik nu even nee gezegd.

Jeetje wat was dat mooi, om voor mezelf een keuze te maken. Ik mag mezelf zien en voelen. Sandra van Bennekom

overprikkeling
Sandra van Bennekom

De verlichting (illumination) sessie:
Hemels was die reis , prachtig hoe je me hebt terug gebracht naar het voorval. Ik voelde me gedragen en ik kon daardoor luisteren naar mijn lichaam, dit voelde heel erg veilig .
Je hebt me daar ook vragen gesteld. Er was een dialoog met mijn broer en met mijn vader erbij die er bij kon komen. Daarmee kon ik heel diep gaan en terug gaan naar het voorval. Ik kon even de weerstand voelen maar doordat het veilig was kon ik het laten gebeuren. En er is een nieuw verhaal ontstaan een waarbij ik vanuit vertrouwen kan voelen en zijn.

Het herboren voelen aan het einde toen ik in Sietske blauwe ogen keek was geweldig ik voelde ik me zo verbonden . Sietske is absoluut uniek in wat ze doet. Ze voelt heel goed wat nodig is op het moment. Sietske heeft een goed invoelend vermogen werkt goed intuitief.

Sietske legt goed uit wat de reden is van bepaalde interventies en wat er gebeurt en waarom dit nodig is. Dit vind ik zelf erg fijn zodat ik het allemaal te kan bevatten en begrijpen.

 

Hier is een revieuw van een van de deelneemsters van de vrouwencirkel :

Het is goed toeven in de door Sietske Hintzen geïnitieerde Vrouwencirkel .

Sietske heeft letterlijk een cirkel gecreëerd waaromheen we met vrouwen zitten die, ieder voor zich met hun vragen, kwetsbaarheden en ook te delen kennis aanwezig zijn. We zijn daar om te leren van elkaars ervaringen en wijsheden.

Ik vind het heel prettig dat Sietske iedere bijeenkomst een thema aandraagt en middels oefeningen, gesprekken en meditatieve momenten ik tot nieuwe inzichten kan komen of zelfs tot heling.

Het is leuk en gezellig, met  thee en lekkers, zelfs huiselijk.

Ik zou vrouwen willen aanmoedigen om mee te doen; probeer het eens om een keer van de fijne sfeer te proeven waar de spiritualiteit in hoge mate aanwezig is. Je zult merken dat het je goed doet. In ieder geval; ik heb er veel aan en kom er met liefde iedere keer weer!

Loes Bax

Wat mensen zeggen na een hypnotherapie sessie:

" Ik ben weer blij met mezelf!"
" Voelt als ontwaken, er komt leven in me."
" Ik voel me thuiskomen."
" Er is meer innerlijke rust en vertrouwen."
"Ik kan nu echt werken in mijzelf, ik heb het stuur in handen."
" Ik voel mijn energie weer stromen

Wat mensen zeggen na de illumination sessie:
“Ik voel me lichter en krachtiger en energieker “
“Ik kan veel meer voelen “
Ik voel me wedergeboren.