Ben je benieuwd wat het Innerhintz jou kan bieden?

Kom dan naar een dag vol met magie en laat de krachtige technieken voor je werken!

Leer om te werken met de energie en voel wat dit met jou kan doen.

Kom weer in verbinding met de natuur, de elementen en van hieruit met jezelf.

Elke workshop heeft een ander thema. Er is een middag of een avondprogramma met onderstaande afwisselende thema's.
 • De rite van de womb

  stembevrijding

  Aqua florida workshop

  De Munay ki intiaties

  Dit jaar zal ik met een kleine groep het medicine wheel doorlopen 

  Sandpainting

 • Krachtdierenreis

 • Vuurceremonie

 • Elementen als Medicijn

 • Meditaties

 • Werken met energie

 • Depacho

 • Trance en hypnose

 • Benieuwd hoe kristallen je kunnen helpen?

 Neem deel aan een workshop en ervaar het zelf!

1 keer per maand vind een workshop plaats, elke keer komt er een ander thema aan bod.

Overdag is de workshop van 14.00 tot 18.00,

in de avond van 19.30 tot 22.00.


Bij goede weersomstandigheden zal de workshop buiten plaats vinden.

Er is een minimum van 3 deelnemers en een maximum aan deelnemers. Daarom wil ik graag van te voren weten wie er komt.

Wanneer je wilt gaan deelnemen of wanneer je interesse hebt, meld je dan aan. Ik voeg je mailadres toe aan de mailinglijst die ik gebruik om de juiste laatste informatie te geven o.a. wat het thema is, over het tijdstip en de plaats waar de workshop gaat plaatsvinden. Van hieruit vind de communicatie rond deze dagen plaats.


Zie de agenda voor meer details 


"De vuur ceremonie heb ik heel als bijzonder ervaren en erg mooi. Het was ook echt heel erg krachtig, echt super, het was ook zo mooi ook daar . We kwamen in een soort trance door het zingen en drummen.
- Sunny -

Tijdens onze vuur ceremonie was het volle maan. We stonden aan het water, op de aarde, de wind was aanwezig en het vuur werd op een ceremoniële manier opgebouwd. De elementen spelen een belangrijk rol binnen het sjamanisme. We maakte muziek met de trommels en zongen liederen. Het was magisch en liet een diepe indruk na.

Stem workshop vond ik super en echt heel leuk, het was heel mooi . Ik vond de stem workshop echt waarde vol, ik heb het echt als erg positief ervaren.
- Jaleesia -

Na de stem bevrijding kon ik weer zingen, ik kreeg er zo waar zelfs complimentjes erover .
- Simone -

Het voelde zo krachtig om mijn stem te kunnen laten horen, ik voelde me heel erg bij mezelf komen hierdoor.
- Hennie -