"Nu meer dan ooit weet ik dat ik anderen kan helpen om zichzelf te transformeren in deze nieuwe tijd; zodat "de nieuwe aarde" een groeiende werkelijkheid is."

Het is de tijd om van de zwaarte van het overleven en lijden naar een lichter en mooier leven, te gaan waar we vanuit verbinding en liefde kunnen leven. Want we zijn hier om het hier te doen in ons lichaam, met het verhogen van ons bewustzijn stijgen we niet op en we zweven niet weg, het is juist een erg fysiek proces in ons lichaam. Het is dus totaal niet zweverig.

sietske prof.
2015woman giving birth to the earth

Hoe zou het voor je zijn als je gevoeligheid veranderd in een zegen ?

 

Dat kan met de krachtige magische tools die passen bij jou als hoog gevoelig mens. Wanneer wij dat gebruiken wat de sjamanen en onze voorouders deden. Het helpt je om terug te gaan naar de basis, want als wij als hoog gevoelig mensen doen wat de  inheemse bevolking doet, dan is er nauwelijks nog een probleem. Dus laat je inspireren hierdoor, het kan je helpen om je zenuwstelsel weer tot rust te brengen we hebben dit nu meer nodig dan ooit voor onze rust en de verbinding met  moeder aarde. Want hoe zou het zijn voor je als het nadeel van je gevoeligheid dat jij je zo makkelijk verbind met je omgeving en daardoor last hebt van de energie en de emoties van anderen een zegening voor zou kunnen gaan worden? Met de verbinding met je omgeving kun je vreugde ontlenen, juist jouw vermogen van intense aandacht maakt dat je kunt gaan genieten.
Je kunt je nog meer gaan verbinden als je in je licht en kracht gaat staan,  je zult dan zien dat je een magneet wordt voor gelijkgestemden en  je kunt je makkelijker energetisch gaan afstemmen. Zo kan het manifesteren van je dromen ook makkelijker worden. Meld je aan voor mijn informatieve emails die gevuld zijn met HSP-Weetjes zodat je de meest recente berichtgeving over deze kan ontvangen. 

 

2015Pathtoenligthenment
hintz
LogoSietskeAchtergrondblauw
Van naar buiten gericht naar binnengericht.
Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatie?

Het is mijn missie om jou te helpen om jezelf te bevrijden uit hetgeen waar jij in vast zit wat een probleem voor jou is. Dit kan onzekerheid een angststoornis, een trauma of een gevoel van minderwaardigheid zijn. Wij gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je overlevingsstrategieën zijn om dat maar niet te hoeven voelen. Ik help je dit volledig te transformeren zodat je weer verbinding gaat voelen met je werkelijke zelf, met de energie van kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor je vrij krachtig en ontspannen kunt voelen in je dagelijkse leven. Wil jij weer in de flow komen van jouw leven?

Waarom klanten kiezen

hoog gevoeligheid
Je kunt jezelf emotioneel, mentaal, energetisch en fysiek bevrijden.

Het is nu de tijd om naar binnen te gaan en van hieruit de verandering te maken. Leren omgaan met je hooggevoeligheid betekent het ontwikkelen van een tegenkracht, van een binnenstebuiten kracht. Het betekent dat je dat je meer van binnen naar buiten gericht wordt. Zodat je meer grip ervaart op je eigen leven. Op deze manier kom je weer in verbinding met jezelf. Ik help je om jezelf te ontdekken wie jij in wezen bent, je eigen unieke authentieke zelf. Jij hoeft dan niet meer te leven naar de verwachtingen van anderen omdat jij de keuzes leert maken die passen bij jou. Zo ga jij jouw sensitiviteit ervaren en inzetten als jouw kracht in plaats van als een last.

Mijn visie is dat de wereld alleen maar mooier kan worden als we dat van binnen uit doen. De vrijheid, kracht en liefde zit in jezelf wanneer je dit volledig kan toestaan. Dit kan erg onwennig zijn om je licht en de kracht toe te laten. Simpelweg omdat dit nooit eerder van ons verwacht werd. Ik hecht er belang aan dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt voor jezelf , want door zelf op te ruimen wat er op te ruimen valt, help je je kinderen en de wereld om een mooiere plek versie te worden. Zo kan je je voorouders helpen en de generaties die na jou komen, de kinderen en de kleinkinderen.

handlicht
Transformatie traject bekijken
Aanmelden Dag workshops
Mee doen aan een Innercirkel