c7a27b27-928e-4b47-8b4e-68de12f68186 (002)

 

 • Dit jaar ga ik starten met het maken van podcasts. "Innercast." Ik zal je laten weten wanneer ze gelanceerd worden ik ben nu in de voorbereiding hiervan.
 • De innercirkel is weer van start, we gaan het medicine wheel vanuit ht inca sjamanisme doorlopen. Zie de agenda voor de onderwerpen.
 • Iedere keer pakken we een thema die we gaan beoefenen en bestuderen en delen we hoe we het thema ervaren zelf.
 • Ook dit voorjaar geef ik weer de Munay Ki initiaties door samen met mijn dochter Helena Arturaleza die tijdens de intiaties een soudhealing geeft. Zie de agenda voor meer informatie.
 • Op donderdag avond 25 april is er een start avond van de meidencirkel in Volendam, dit ga ik starten met nog 3 professionals uit de zorg en uit het onderwijs. Ken jij meiden die dit leuk vinden ?
 • In mei heb ik een aantal dagen te gast bij mij in Watergang Mama Coca Silvia Calisaya Chuquimia, zij is een traditionele Aymara-genezer die afstamt van het pre-Inca-volk dat in de zuidelijke regio van het Titicacameer woont.

  Ze is geboren en getogen in een klein dorpje in de hooglanden

  Silvia komt om de filosofie, leringen en tradities van de Aymara te delen, evenals de geschiedenis van de oorspronkelijke inheemse mensen die nog steeds in Peru wonen.

   

  Op vrijdagavond 17 mei geeft ze een lezing.

 • Op zaterdag 18 mei en op zondag 19 mei zijn er 2 verschillende workshopdagen waar je aan kunt deelnemen.

 • Vanaf maandag 20 mei kan je een individuele sessie boeken bij Mama Silvia.

  Je kunt je aanmelden bij mij en als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag.

   

  In may i wil have as a guest Mama Coca Silvia Calisaya Chuquimia, she is a traditional Aymara healer descended from the pre-inca people who inhabit the southern Lake Titicaca region.i

  She was born and raised in a small highland village

  silvia comes to share the philosophy, teachings, and traditions of the aymara, as well as the history of the ancient people still living in Peru.

  Zie bij agenda de bijeenkomsten, hier kan je een ticket kopen om te reserveren en een aanbetaling te maken.