Vrouwencirkel

Vrouwencirkel ‘We are the ones were we are waiting for’

  • De 24 ste mei is het thema "zelf-liefde". Wat betekent dit voor jou, we gaan dit samen onderzoeken, hoe kan je hier gehoor aan geven. We gaan onze behoeften onderzoeken. Kan je dit voelen en je behoeften aangeven ? In een meditatie wordt het wellicht duidelijk wat je nog te doen hebt.

Coming home 

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan een vrouwencirkel en zie jij het als een kans om jezelf vanuit de vrouwelijke energie samen in de verbinding met andere vrouwen te ontwikkelen ?

Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Je kunt hier plezier met elkaar beleven, en de “hart tot hart verbinding ervaren”.

Het is een plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf, er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf naar jouw pure essentie en je kunt ruimte te maken voor je innerlijke wijsheid en licht en liefde. Al sinds de oudheid komen in cirkels bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Laten deze wijsheid weer tot ons nemen om zo samen te groeien en bloeien.

Voor wie ? Voor vrouwen die willen groeien en tot bloei willen komen en die open staan om elkaar te empoweren. Je hebt een groot hart en een verlangen om anderen van dienst te zijn. Je zoekt informatie naar zelfontwikkeling, spiritualiteit en ziet een oplossing vanuit het sjamanisme. Je voelt de roeping om vanuit liefde, kracht en samenwerking van betekenis te kunnen zijn voor anderen en onze moeder aarde. Nu is het de tijd dat we weer terug mogen naar het zusterschap, om daar vanuit het hartbewustzijn elkaar te ontmoeten. We are the ones were we are waiting for’

Wat levert het jou op om deel te nemen aan deze vrouwen cirkel ? Praktische tools om toe te passen in het dagelijkse leven, ont-moeting, verbinding, connectie, gezien en gehoord worden, empowerment, heling, bewustwording en inspiratie opdoen om voluit te leven en steeds meer je echte authentieke zelf te zijn. Elke avond begint met een korte inleiding van mij en vervolgens is er ruimte voor uitwisseling. Elke keer is er ook een praktische oefening of een meditatie en je leert om technieken toe te passen vanuit het sjamanisme .

  • We beginnen dit jaar met 5 woensdag avonden voor de zomervakantie . Data en tijden:Woensdag avond van 19:30 inloop en start 20:00 tot 22:00
  • 12 april Geven en ontvangen
  • 26 april Je plek innemen
  • 24 mei Zelf-liefde
  • 7 juni Liefde geven en ontvangen
  • 21 juni Grenzen aangeven
  • 5 juli Coming home hoe ? Medicine vanuit het sjamanisme

Adres; impuls 153 1446 WE Purmerend Inloop vanaf 19:30 uur Start 20:00 uur tot 22:00 uur Gratis parkeren, de ruimte is boven een bedrijf op een bedrijven terrein (Als je met de auto wilt meerijden met een van de deelnemers geef dit dan aan) Kosten: 25 € als je een losse avond komt 20 € als je minimaal 5 avonden komt Thee en versnaperingen zijn gratis Doorgang bij maximaal 15 en minimaal 4 deelnemers. Heb je vragen hierover ? info@innerhintz.nl of 06-121 62 572.

Na de zomervakantie : Focus houden hoe Je kritische mind ontmaskeren Keuzen maken Onderscheidingsvermogen Balans vinden in de sacred feminine en devine masculine energie ( de data komen nog)

Sietske Hintzen Ik ben shaman coach (full mesa carrier) en hypnotherapeut. Ik heb mijn praktijk in Watergang in Waterland. De vrouwen die mijn praktijk bezoeken en waarmee ik resoneer zijn allemaal hoog gevoelig (hoog sensitief). Veel vrouwen hebben de behoefte aan contact met gelijkgestemden, dat hoor ik regelmatig. Vorig jaar hebben we al een vrouwencirkel gedaan rond een aantal thema’s voor hoog gevoelige vrouwen. Ik voelde al langer de roep om vrouwen cirkels te initiëren omdat ik hier de kracht van voel om van hieruit tot vrouwelijk leiderschap te komen. De energie van het patriarchaat mag veranderen, we hebben meer vrouwelijk leiderschap nodig om tot een balans te komen. Al jaren heb ik contact met de roep en de energie van Maria Magdalena, die nu zo sterk aanwezig is om ons de nieuwe tijd in te begeleiden.

Heb je vragen ? Schroom niet om contact op te nemen en meld je aan want vol is vol

Een ticket kan je kopen hier op de website door een ticket aan te maken en via de winkelwagen te betalen

Datum

24 mei 2023
Verlopen!

Tijd

inloop half acht en start 20:00 uur
19:30 - 22:00

Kosten

€25.00

Locatie

impuls 153 1446 WE
impuls 153 1446 WE
QR code