Vrouwencirkel 5 juli medicine

5 juli is het thema: Medicine

Voor veel hoog gevoelige vrouwen is het een uitdaging om niet overweldigd en/of overprikkeld te raken. 
Welke "medicine"oftewel praktijk oefeningen kan je doen? Wat kan jou helpen, en hoe doe je dit al?
Dit wordt ook wel zelfzorg genoemd.
We gaan hier dieper op in en doen een aantal oefeningen vanuit het sjamanisme die "medicine" genoemd worden.
En natuurlijk is het de kunst om vaak je "medicine" vaak te doen, niet alleen als jij je niet goed voelt maar vooral als gewoonte zodat jij je altijd goed voelt zodat het je manier van leven wordt.

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan een vrouwencirkel en zie jij het als een kans om jezelf vanuit de vrouwelijke energie samen in de verbinding met andere vrouwen te ontwikkelen ?

Wat is een vrouwencirkel ?
Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Je kunt hier plezier met elkaar beleven, en de “hart tot hart verbinding ervaren”.

Het is een plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf, er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf naar jouw pure essentie en je kunt ruimte te maken voor je innerlijke wijsheid en licht en liefde.

Al sinds de oudheid komen in cirkels bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Laten deze wijsheid weer tot ons nemen om zo samen te groeien en bloeien.
 
Voor wie ? Voor vrouwen die willen groeien en tot bloei willen komen en die open staan om elkaar te empoweren. Je hebt een groot hart en een verlangen om anderen van dienst te zijn. Je zoekt informatie naar zelfontwikkeling, spiritualiteit en ziet een oplossing vanuit het sjamanisme. Je voelt de roeping om vanuit liefde, kracht en samenwerking van betekenis te kunnen zijn voor anderen en onze moeder aarde. Het is nu de tijd dat we weer terug mogen naar het zusterschap, om daar vanuit het hartbewustzijn elkaar te ontmoeten. We are the ones were we are waiting for’

Wat levert het jou op om deel te nemen aan deze vrouwen cirkel ?

 Praktische tools om toe te passen in het dagelijkse leven, ont-moeting, verbinding, connectie, gezien en gehoord worden, empowerment, heling,  bewustwording en inspiratie opdoen om voluit te leven  en steeds meer je echte authentieke zelf te zijn. Elke avond begint met een korte inleiding van mij en vervolgens is er ruimte voor uitwisseling. Elke keer is er ook een praktische oefening of een meditatie en je leert om technieken toe te passen vanuit het sjamanisme .

Gratis parkeren, de ruimte is boven een bedrijf op een bedrijven terrein
(Als je met de auto wilt meerijden met een van de deelnemers geef dit dan aan)

Adres: Impuls 153 Purmerend 

Kosten: 25 € als je een losse avond komt

20 € als je minimaal 5  avonden komt

 Thee en versnaperingen zijn gratis

 Doorgang bij maximaal 16  en minimaal 4 deelnemers.

 Heb je vragen hierover ?

  info@innerhintz.nl  of 06-121 62 572.


Na de zomervakantie komen deze thema's aanbod :

Focus houden hoe

Je kritische mind ontmaskeren
Keuzen maken

Onderscheidingsvermogen

Balans vinden sacred feminine en de devine masculine 

( de data komen nog)
Sietske Hintzen Ik ben shaman coach (full mesa carrier) en hypnotherapeut. Ik heb mijn praktijk in Watergang in Waterland.                                                         De vrouwen die mijn praktijk bezoeken en waarmee ik resoneer zijn allemaal hoog gevoelig (hoog sensitief).                                                        Veel vrouwen hebben de behoefte aan contact met gelijkgestemden, dat hoor ik regelmatig. Ik voelde al langer de roep om vrouwen cirkels te initiëren omdat ik hier de kracht van voel om van hieruit tot vrouwelijk leiderschap te komen. De energie van het patriarchaat mag veranderen, we hebben meer vrouwelijk leiderschap nodig om tot een balans te komen. Al jaren heb ik contact met de roep en de energie van Maria Magdalena, die nu zo sterk aanwezig is om ons de nieuwe tijd in te begeleiden. Heb je vragen ? Schroom niet om contact op te nemen en meld je aan want vol is vol

 

Datum

05 jul 2023
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 19:30 start om 20:00 uur
20:00 - 22:00

Kosten

€25.00

Locatie

Purmerend
inpuls153
QR code