Innercirkel thema van lijden naar lichter leven

Verlichting door niet lijden

Is er voor hooggevoelige empatische vrouwen die geInteresseerd zijn in het bekrachtigen en helen van zichzelf en bijdragen aan de heling en bekrachtiging van andere vrouwen.   Als rode draad hebben we in onze bijeenkomsten het medicine wheel vanuit het Inca sjamanisme en het vrouwelijk leiderschap vanuit het heilige vrouwelijke principe.   Dit jaar in 2024 beginnen we met het archetype van de slang. Wat kunnen we loslaten zoals de slang haar huid loslaat. Wat betekent niet-lijden voor ons ? Non suffering ?   Door in te zien waar we nog lijden in ons dagelijks leven kunnen we zien wat we nog te doen hebben. We delen in de cirkel waar we nog lijden, en helpen elkaar om inzicht te krijgen in onze lijdensweg.   Door los te laten zoals de slang haar huid loslaat, komen we meer tot onszelf. We gaan op verschillende manieren oefeningen doen om los te laten, fysiek, mentaal emotioneel en energetisch.   Van hardheid naar zachtheid, van weerstand en contrôle naar overgave.

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan een vrouwencirkel en zie jij het als een kans om jezelf vanuit de vrouwelijke energie samen in de verbinding met andere vrouwen te ontwikkelen

Wat is een vrouwencirkel ?

Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Je kunt hier plezier met elkaar beleven, en  “hart tot hart verbinding ervaren”.

Het is een plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf, er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf naar jouw pure essentie en je kunt ruimte te maken voor je innerlijke wijsheid en licht en liefde.

Al sinds de oudheid komen in cirkels bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Laten deze wijsheid weer tot ons nemen om zo samen te groeien en bloeien.

Voor wie ?
Voor vrouwen die willen groeien en tot bloei willen komen en die open staan om elkaar te empoweren. Je hebt een groot hart en een verlangen om anderen van dienst te zijn. Je zoekt informatie naar zelfontwikkeling, spiritualiteit en ziet een oplossing vanuit het sjamanisme. Je voelt de roeping om vanuit liefde, kracht en samenwerking van betekenis te kunnen zijn voor anderen en onze moeder aarde. Het is nu de tijd dat we weer terug mogen naar het zusterschap, om daar vanuit het hartbewustzijn elkaar te ontmoeten. We are the ones were we are waiting for’

Wat levert het jou op om deel te nemen aan deze vrouwen cirkel ?

Praktische tools om toe te passen in het dagelijkse leven, ont-moeting, verbinding, connectie, gezien en gehoord worden, empowerment, heling,  bewustwording en inspiratie opdoen om voluit te leven  en steeds meer je echte authentieke zelf te zijn. Elke avond begint met een korte inleiding van mij en vervolgens is er ruimte voor uitwisseling. Elke keer is er ook een praktische oefening of een meditatie en je leert om technieken toe te passen vanuit het sjamanisme .

Adres: Noordeinde 26 1141 AM Monnickendam
De ingang van de zaal is te bereiken via de achteringang van de Bonte Os.
Ter hoogte van Havenstraat nr 4 is een wit hekje.
Daardoor heen brengt het paadje je bij de ingang, de witte deur met het ronde raampje…
Tijdstip:
Inloop om 19:15 uur
Start om 19:30 uur
Kosten: 25 € als je een losse avond komt
20 € als je minimaal 5  avonden komt
Thee en versnaperingen zijn gratis
Doorgang bij maximaal 12 en minimaal 4 deelnemers.
Heb je vragen hierover ?
info@innerhintz.nl  of 06-121 62 572.

De volgende bijeenkomsten van de  Innercirkel zijn:
12 maart De beoefening van niet oordelen en niet gehechtheid
16 april De beoefening van de schoonheid
14 mei Hoe meer balans brengen door het vrouwelijk principe te leven
11 juni Het belang van het doorleven van onze emotie's
10 september zelfliefde
5 november Flow
3 december Van hart tot hart naar eenheid
  

Sietske Hintzen
Ik ben shaman coach (full mesa carrier) en hypnotherapeut. Ik heb mijn praktijk in Watergang in Waterland.
De vrouwen die mijn praktijk bezoeken en waarmee ik resoneer zijn allemaal hoog gevoelig (hoog sensitief).
Veel vrouwen hebben de behoefte aan contact met gelijkgestemden, dat hoor ik regelmatig. Vorig jaar hebben we al een vrouwencirkel gedaan rond een aantal thema’s voor hoog gevoelige vrouwen.
Ik voelde al langer de roep om vrouwen cirkels te initiëren omdat ik hier de kracht van voel om van hieruit tot vrouwelijk leiderschap te komen. De energie van het patriarchaat mag veranderen, we hebben meer vrouwelijk leiderschap nodig om tot een balans te komen. Al jaren heb ik contact met de roep en de energie van Maria Magdalena, die nu zo sterk aanwezig is om ons de nieuwe tijd in te begeleiden. Het is mijn missie om je te laten thuiskomen bij jezelf, bij jouw innerlijk licht en je innerlijke liefde.

Heb je vragen ? Schroom niet om contact op te nemen en meld je aan want vol is vol.

Datum

13 feb 2024 - 12 sep 2024
Nu bezig...

Tijd

Inloop vanaf 19:30 uur
19:30 - 21:30
QR code