Innercirkel Omarm je vrouwelijkheid

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan een vrouwencirkel en zie jij het als een kans om jezelf vanuit de vrouwelijke energie samen in de verbinding met andere vrouwen te ontwikkelen ?

Dit thema gaat niet over alleen de zachtheid van onze vrouwelijkheid maar juist ook over het leven vanuit moed en kracht. 

Fearless zoals het archetype Mother Jaguar die vanuit liefde haar kinderen beschermd.

 Zij geeft ons het voorbeeld om als lichtstrijder om met liefde een strijd te winnen en de angst voorgoed te verjagen zodat liefde ons hart kan vullen met onvoorwaardelijke liefde. Om te leven vanuit overgave en niet vanuit "druk-doen" maar om het "niet-doen" te beoefenen.

Hoe kunnen we ongegeneerd vrouwelijkheid zijn , en wat  zijn de archetypen van vrouwelijk leiderschap en wat kunnen we hieruit halen voor onszelf.

 We gaan de goddelijke moeder aanroepen in een meditatie en omarmen onze vrouwelijkheid waardoor we in een vrouwelijke stroom komen. 


Wat is een vrouwencirkel ?

Een vrouwencirkel bied je een veilige plek waar jij jezelf mag laten zien en horen. Hier mag en kan je kwetsbaar zijn, hier kan je elkaar inspireren en van elkaar leren. Je kunt hier plezier met elkaar beleven, en  “hart tot hart verbinding ervaren”.

Het is een plek waar er ruimte is om thuis te komen bij jezelf, er is ruimte om onderzoek te doen binnenin jezelf naar jouw pure essentie en je kunt ruimte te maken voor je innerlijke wijsheid en licht en liefde.

Al sinds de oudheid komen in cirkels bij elkaar om elkaar te ondersteunen en te helpen. Laten deze wijsheid weer tot ons nemen om zo samen te groeien en bloeien.

Voor wie ?
Voor vrouwen die willen groeien en tot bloei willen komen en die open staan om elkaar te empoweren. Je hebt een groot hart en een verlangen om anderen van dienst te zijn. Je zoekt informatie naar zelfontwikkeling, spiritualiteit en ziet een oplossing vanuit het sjamanisme. Je voelt de roeping om vanuit liefde, kracht en samenwerking van betekenis te kunnen zijn voor anderen en onze moeder aarde. Het is nu de tijd dat we weer terug mogen naar het zusterschap, om daar vanuit het hartbewustzijn elkaar te ontmoeten. We are the ones were we are waiting for’

Wat levert het jou op om deel te nemen aan deze vrouwen cirkel ?

Praktische tools om toe te passen in het dagelijkse leven, ont-moeting, verbinding, connectie, gezien en gehoord worden, empowerment, heling,  bewustwording en inspiratie opdoen om voluit te leven  en steeds meer je echte authentieke zelf te zijn. Elke avond begint met een korte inleiding van mij en vervolgens is er ruimte voor uitwisseling. Elke keer is er ook een praktische oefening of een meditatie en je leert om technieken toe te passen vanuit het sjamanisme .

Waar:
kanaaldijk 93m
1454AD Watergang
inloop is om 19:15 uur en we starten om 19:30 uur

Bij mooi weer spreken we af bij het Hemmeland in Monnickendam 

Als dat zo is dan breng ik je op de hoogte,

en bij meer dan 7 deelnemers en geen mooi weer is deze bijeenkomst in de Bonte Os in Monnickendam
Kosten: 25 € als je een losse avond komt
20 € als je minimaal 5  avonden komt
Thee en versnaperingen zijn gratis
Doorgang bij maximaal 12 en minimaal 4 deelnemers.
Heb je vragen hierover ?
info@innerhintz.nl  of 06-121 62 572.

De volgende bijeenkomsten van de  Innercirkel zijn:

14 mei Omarm je vrouwelijkheid
11 juni Doorleef je emotie's
10 september zelfliefde
5 november Flow
3 december Van hart tot hart naar eenheid
  

Sietske Hintzen
Ik ben shaman coach (full mesa carrier) en hypnotherapeut. Ik heb mijn praktijk in Watergang in Waterland.
De vrouwen die mijn praktijk bezoeken en waarmee ik resoneer zijn allemaal hoog gevoelig (hoog sensitief).
Veel vrouwen hebben de behoefte aan contact met gelijkgestemden, dat hoor ik regelmatig. Vorig jaar hebben we al een vrouwencirkel gedaan rond een aantal thema’s voor hoog gevoelige vrouwen.
Ik voelde al langer de roep om vrouwen cirkels te initiëren omdat ik hier de kracht van voel om van hieruit tot vrouwelijk leiderschap te komen. De energie van het patriarchaat mag veranderen, we hebben meer vrouwelijk leiderschap nodig om tot een balans te komen. Al jaren heb ik contact met de roep en de energie van Maria Magdalena, die nu zo sterk aanwezig is om ons de nieuwe tijd in te begeleiden. Het is mijn missie om je te laten thuiskomen bij jezelf, bij jouw innerlijk licht en je innerlijke liefde.

Hier is een revieuw van een van de deelneemsters:
Het is goed toeven in de door Sietske Hintzen geïnitieerde Vrouwencirkel .

Sietske heeft letterlijk een cirkel gecreëerd waaromheen we met vrouwen zitten die, ieder voor zich met hun vragen, kwetsbaarheden en ook te delen kennis aanwezig zijn. We zijn daar om te leren van elkaars ervaringen en wijsheden.

Ik vind het heel prettig dat Sietske iedere bijeenkomst een thema aandraagt en middels oefeningen, gesprekken en meditatieve momenten ik tot nieuwe inzichten kan komen of zelfs tot heling.

Het is leuk en gezellig, met  thee en lekkers, zelfs huiselijk.

Ik zou vrouwen willen aanmoedigen om mee te doen; probeer het eens om een keer van de fijne sfeer te proeven waar de spiritualiteit in hoge mate aanwezig is. Je zult merken dat het je goed doet. In ieder geval; ik heb er veel aan en kom er met liefde iedere keer weer!

Heb je vragen ? Schroom niet om contact op te nemen en meld je aan want vol is vol.

Datum

14 mei 2024
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 19:30 uur
19:30 - 21:30
QR code