Opleidingen

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gedaan om mij steeds verder te ontwikkelen als energetisch hypnotherapeut en sjamanistische healer en coach.- 2 jarige NLP practioneropleiding en Masteropleiding bij ON NLP
- 2 jarige Hypnotherapie opleiding practioneropleiding 
- Masteropleiding bij het HIN
- 2 jarige Lichtwerkacademie Kristal healer en Master healer
- 2 jarige opleiding Bur-methode en Medicine Wheel Sjamanisme bij BUR health
- De Mary Magdalene’s school

Voordat ik mijn praktijk begon heb ik gewerkt als verpleegkundige met name met ouders en kinderen,en als coördinator in de ondersteuning van ouders van kinderen met een beperking bij Markant Centrum voor Mantelzorg.-
- 4 jarige HBOV opleiding
- HAVO Montessorischool
- 11 Jaar Zeister Vrije School

Trainingen

Ik heb diverse trainingen, masterclasses en cursussen gevolgd.
 -Kid skills          
 -Scholing ADHD 
 -Trainingen Autisme 
 -Hypnose bij kinderen 
 -Sociaal panorama 
 -Virtuele maagband 
 -Spirituele hypnotherapie 
 -BUR methode 
 -Opstellingen 
 -Training Mary Magdalene’s school: We are the ones were we are waiting for.