ERVARINGEN

fotosietske

Bij Sietske voelde ik mij meteen op mijn gemak.

Ze heeft een goede hypnotische stem die je naar een diepe ontspanningshypnose leidt. Met de suggesties die ze tijdens de trance geeft veranderden er in mijn leven dingen die ik graag wilde veranderen. Ze gebruikt niet alleen met hypnose maar ook spiritualiteit en muziek!
Ik raad haar zeker aan en verwijs mensen aan haar door.
12 december 2018 Anneke de Lange

fotosietske

Praktische technieken en snelle resultaten van hypnose, spirituele componenten uit het sjamanisme, en een grote mate van levens- en coachings-ervaring.

Sietske heeft een zachte, aardse, betrokken en deskundige manier van werken. Ondanks dat ze werkt met energie en dingen die je niet ziet, weet ze dit praktisch en pragmatisch om te zetten waardoor het heel werkbaar wordt allemaal. Sietske heeft heel wat ervaring waar ze uit kan putten het is niet alleen hypnotherapie maar ook spiritualiteit en sjamanisme. Haar therapie is rijk gevuld door haar ervaring uit de zorg, mantelzorg en als begeleider en coach.
Ik vond het fijn dat Sietske rustig én enthousiast tegelijk kan zijn.

Van te voren vond ik hypnose beste wel spannend en dacht ik dat ik weg werd gemaakt. Maar integendeel was ik er juist helemaal bij en hoorde ik alles en was ik erg aanwezig. Dit was erg verassend. En hierdoor konden er juist dingen gebeuren met mijn onbewustzijn. Ik vroeg mij af, kan mijn gedrag zo snel veranderen in zo’n korte tijd en is dat wel mogelijk ? Maar echt inderdaad is dit wel gebeurd, omdat het was veilig en vertrouwd was heb ik mij kunnen openstellen en heb ik het kunnen laten gebeuren.
Na de sessie’s ivm de virtuele maagband voelde ik me letterlijk lichter t.a.v. eten. Het onderwerp was minder zwaar geworden, en het probleem was er minder. Ik ging meer voelen wat goed voor me was, voor mijn hele lijf en hele zijn. Niet vanuit moeten, maar omdat het gewoon kan. Het is aantrekkelijker geworden om gezond te eten. Het is dichterbij gekomen en makkelijker ook. Innerlijk weet ik dat ik het kan. Ook t.a.v. ander gedrag weet ik nu dat ik het in mij heb om mijn gedrag aan te passen. En na de verlichtings-sessie waar ik mijn ongewenste emotie’s heb losgelaten voelde ik mij zo schoon als herboren, hierdoor heb ik geen zin meer in alcohol.

Angelique van Breemen

fotosietske

Een maagband laten plaatsen onder hypnose door Sietske?

Een fijne en doeltreffende ervaring! Sietske heeft een rustige uitstraling en een prettige stem om naar te luisteren. Het was een fijne ervaring om onder hypnose te zijn; vooraf had ik wat twijfels omdat het onbekend was en ik bang was geen controle te hebben. Maar niets is minder waar! Sietske geeft ruimte en zorgt voor een veilige, vertrouwde omgeving. Hierdoor kon ik mij helemaal overgeven. Na de maagbandsessies voelde ik mij energieker, opgeruimder en lichter. Ik voelde de maagband zitten waardoor ik betere (eet-) keuzes kon maken. Ik raad Sietske en de hypnotherapie zeker aan; mijn ervaringen zijn positief; het gaf me tijd, aandacht en pure ontspanning. Even tijd voor mezelf!

-Eugenie-

fotosietske

Life changing, The sessions were in a nice, gentle and firming way, just what was necessary for me.

Sietske is very caring and pleasant person. She is very good and adequate in what she is doing.
It was easy for me to open up to what was coming; because Sietske was giving me a lot of space to welcome whatever. In the preliminary interview she was asking all relevant information to locate the main subject to work on.

She is following her intuition and doesn’t have stuck boundaries or rules. I experienced both the hypnosis and the enlightenment sessions. I am very enthusiastic about both methods. The sessions were in a nice, gentle and firming way, just what was necessary for me.

I will definitely recommend Sietske. The processes of the sessions were life changing for me.

Marko Zivkovic februari 2019

fotosietske

Sietske is betrouwbaar, integer en ze kan zich goed inleven in anderen

Ze doet er alles aan gedaan om eruit te halen wat mogelijk is om anderen te kunnen helpen Het voelde vertrouwd en goed, hierdoor kon ik mij makkelijk openstellen. Ze is erg deskundig en doet haar werk met passie vanuit haar kennis en haar rijke ervaring. Ze is erg open en ze is flexibel.

Ik raad anderen zeker aan om bij Innerhintz een sessie te nemen, en ik verwijs anderen ook door naar haar. Ik heb verschillende sessies gehad. Het resultaat van de sessies was er zeker. Het heeft allemaal positief doorgewerkt. Somst werkte het anders dan ik verwacht had, dan kon het nog bezinken en dan merk je uiteindelijk dat het wel een positieve uitwerking heeft .

De resultaten die ik heb gehad van de virtuele maagband waren positief. Mijn snoeplust is sterk verminderd.Ik heb zelf nu de regie, wat ik wel of niet wil eten, ik heb zelf de controle en ik mag af en toe snoepen. Ik ben niet meer zo streng naar mezelf toe en dat is helemaal ok helemaal op mijn eigen gevoel. Niet vanuit het moeten maar omdat het kan en mag van mezelf en omdat ik meer contact heb met mijn lichaam.

Shirley Mahangoe

fotosietske

Ik was onder de indruk van iedere sessie! Vooral dat mijn probleem met wortels en al eruit getrokken kon worden.

“Deze sjamanistische verlichtingstherapie is erg diep, het laat de ziel binnen, het werkt op energetisch niveau, het heelt de chakra’s en er wordt ook met regressie technieken gewerkt. Het werkt op alle niveau’s waardoor het erg krachtig is. Ik voelde dat mijn emotie’s als een rimpeling op mijn energieveld zitten.

Door het schonen ontstond er ook weer ruimte voor warmte en nieuwe energie en kon het beter doorstromen. Ik was onder de indruk van iedere sessie! Dit omdat je iedere sessie afdaalt in het onderbewuste en iedere keer dat je dat dat doet een probleem aanpakt. Iedere keer verwerkt je weer een stukje nieuw trauma waardoor je iedere keer dichter bij jezelf komt en een gezond functioneren.

Vooraf had ik wel twijfels over hypnose. Ik wist niet of het zou werken en veilig zou zijn. Voor mij voelde het heel veilig en vertrouwd bij Sietske. Het werkte in de zin dat ik bij trauma ‘s kon waarvan ik niet eens wist dat ze er waren. De hypnose werkt met het onderbewuste. Je kan via het onderbewuste bij zaken waarvan je niet eens weet dat ze spelen. Probeer dat maar eens te bereiken via een gesprek met een psycholoog.

Ik zou Sietske aanraden aan iedereen die met psychische klachten zit die moeilijk te verhelpen of te duiden zijn via de standaard methodes van praten en pillen. Alles wat je ooit niet hebt kunnen benoemen, snappen of aanvaarden kan via hypnose een plekje krijgen en helemaal verwerkt woorden. Van burnout, depressie en paniekstoornis tot minder voorkomende vagere klachten “.

Revieuw van Christiaan Mantz

fotosietske

Jullie begrijpen dat ik Sietske van harte aanbeveel. Vind je het spannend? Bel haar en maak kennis met haar liefdevolle benadering

"Nieuwsgierig als ik ben, wil ik graag kennismaken met hypnotherapie. Alleen niet zomaar bij iemand die ik niet ken. Wie weet wat er kan gebeuren toch? De eerste afspraak staat en tijdens het intake gesprek met Sietske beantwoordt ze al mijn vragen. Ze stelt me gerust en legt vooral heel geduldig uit wat ik kan verwachten.

Heerlijk in een comfortabele stoel, ben ik binnen de kortste keren in een diepe meditatie. Zo voelt het. Ik krijg alles mee, hoor alles om me heen maar ben tegelijkertijd in een heerlijk, diep ontspannen toestand, met de wetenschap dat Sietske goed op me let. Vol compassie gaat ze te werk. Als mijn handen reageren op de vragen die ze stelt, krijg ik liefdevolle aanmoediging. Het onderbewuste reageert perfect! Ik hoef helemaal niets te doen! Hoe bijzonder om te ervaren. Sietske is echt in gesprek met mijn onderbewuste!

Als alle stappen van de hypnose zijn doorlopen, brengt Sietske me terug. Het voelt alsof ik met een trap weer naar boven loop. Van mijn onderbewuste naar mijn bewustzijn. Zo daar ben ik weer, en hang loom in de stoel. Ik wil dit nog wel een paar uur blijven voelen...ik ben super relaxt. In mijn verdere sessies, heb ik de maagverkleining ervaren. Zo reëel is haast niet voor te stellen. En het resultaat is direct voelbaar. Mijn eetgewoontes in de weken daarna gaan als vanzelf naar de helft. Trek is minder, zonder te hoeven vechten met mijzelf. Wat fantastisch dat dit ECHT werkt.”

Sietske dank je wel voor je zorgvuldigheid, professionaliteit en toewijding. Je follow up is ook heel prettig, echte nazorg. Jullie begrijpen dat ik Sietske van harte aanbeveel. Vind je het spannend? Bel haar en maak kennis met haar liefdevolle benadering.

Norine H.

fotosietske

Ik ben rustiger en kan eindelijk ontspannnen;

Nu kan ik eindelijk doorslapen zonder mijn slaappillen.

Chantal 42 jaar (naam en leeftijd is fictief)

fotosietske

Na de virtuele maagband sessie ben ik nu in totaal 20 kilo afgevallen

Ik ben zeer tevreden met het resultaat; Ik taal niet meer naar alcohol en maak alleen nog gezonde keuzes. En ik heb nooit meer Jojo schommelingen gehad met mijn gewicht. Ik zou dit iedereen toewensen die worstelt met gewicht en afvallen. Ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen. Van maatje XL naar maatje M

Saskia 53 jaar ( Fictief)